Te ajutăm să-ți crești vânzările și să îți reduci costurile printr-o singură mișcare facilă!

Prin digitalizarea restaurantului tău și recâștigarea controlului asupra comenzilor online, Wast poate fi partenerul perfect pentru tine în a naviga dificultățile economice actuale. Iată serviciile care vă oferim:

  • Meniu digital multilingual
  • Agregator de produse pentru orașul tău, cu zero comision
  • Website propriu într-un singur click

Venim în ajutor ca să ușurăm munca managerilor și a ospătarilor

De ce ai folosi meniul digital WAST?

Aducem mai aproape restaurantele și clienții restaurantelor prin introducerea unei tehnologii care nu doar reduce timpul de așteptare dar oferă consumatorilor mult mai multă libertate.

Timp prea lung de așteptare?

Îți economisim timp

WAST este conceput pentru a eficientiza procesul de comandă și a reduce timpul de așteptare, permițând clienților să comande și să plătească la masa lor direct de pe telefon.

Probleme de clientelă scăzută?

Mai mult pentru toți

Prin folosiera posibilităților de fidelizare a clienților oferite de WAST, poți ajunge la eliberarea mai rapidă a meselor dar și la creșterea apetitului de consum.

Lipsă de personal adecvat?

Ușurăm munca ospătarilor

Prin introducerea aplicației WAST, munca ospătarilor poate fi redusă cu până la 40%, ceea ce conduce la diminuarea necesității de personal și, implicit, la costuri mai mici de operare.

Schimbări dese în meniu?

Ușurăm schimbări frecvente

Cu WAST, poți schimba cu ușurință elementele din meniu, iar acestea se vor reflecta imediat către clienții tăi, fără a fi nevoie să tipărești din nou întregul meniu.

Costuri mari pentru comenzi online?

Redăm controlul asupra comenzilor tale

Vei avea posibilitatea să-ți creezi propriul website pentru comenzile, cu doar câteva click-uri și te vei putea alătura rețelei WAST, unde poți promova și vinde produsele tale fără comisioane.

Costuri mari de marketing?

Targetăm doar clienți relevanți

Prin targetarea directă a clienților locali Wast poate să reducă costurile de marketing și să crească veniturile prin optimizarea mesajului care ajunge la ei.

Galerie

Lasă-ne detaliile tale și te vom contacta!

Dacă te-am convins sau ți-am trezit interesul, completează cu încredere formularul de mai jos, iar unul dintre reprezentanții noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te ghida cu entuziasm prin procesul de înrolare.